lovaduvstenostin.blogg.se

31/1 - 14

Publicerad 2014-01-31 17:29:01 i Allmänt,

Herreguuud tänk att det gått en månad redan!! Idag är det ju fredag vilket är så sjukt skönt, skulle nt palla om vi hade skola imorgonnn... Men iaf är jag hos mammis nu och vi ska snart äta middag vilket blir oxfilé, så gott.. 
 
Idag i skolan har vi DISIKERAT (stav) BLÄCKFISKAR!!!!!! Det var fäätt äckligt men i made it! Det var faktiskt ganska så roligt om man tänker bort den hemska lukten och typ ögat som man skulle hålla på att pilla i..! Men tyckte feett synd om bläckfisken för asså tänk om nåt annat djur skulle tortera en själv så lixåm! Hahahah men nej...  Så såg den ut innan disekeringen...
 
Imorgon ska jag, min syster, min mamma, Stella och hennes familj(bara tjejerna) och lite andra tjejor ha typ tjejkväll! Först typ ca kl 15 så ska vi till golfbanan å åka pulka och typ längd sen ska vi hem till en annan mamma och bada jacuzzi, äta middag och kolla på Melodifestivalen 2014, wihoo har typ alltid kollat på det!
Kul ska det bli iaf! 
 
 
 
that oldiiieee
 
 
Puss

Om

Min profilbild

Lova

Hejj höörnii! Jag heter Lova och är 12 år (01:a). På min fritid är jag med kompisar, spelar tennis, dansar, åker skidor m.m Här på min blogg så kommer ja skriva och berätta om bl.a min vardag, mode, tips och shopping osv! Så hoppas ni kommer läsa min blogg. Ps. komihåg att kommentera vad ni tycker är kul att läsa!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela